aisha's FotoPage

By: aisha hussin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 8-May-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis pertunangan dan sarung cincin 030508

ketibaan..
sambut
sambut
View all 19 photos...


Thursday, 8-May-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
Dulang hantaran Majlis Pertunangan 03/05/08

9 Dulang dr pihak llk
Kain ela & tudung sepasang
Buah
View all 23 photos...
Dulang hantaran Majlis Pertunangan 9 berbalas 11 dulang dengan tema pihak perempuan maroon dan pihak lelaki gold



Tuesday, 6-May-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Majlis Pertunangan 03.05.2008

Engagement 1
00:00
Engagement 2
00:00
Engagement 3
00:00
View all 19 photos...
Tanggal 03.05 merupakan majlis pertunangan aku and rizal. Tarikh ni sengaja aku pilih sebab ade simboliknye tersendiri.
Tak payah la share ek? biarlah rahsia.. Tema hantaran pihak perempuan adalah maroon and tema sebelah lelaki kaler gold.

Persiapan sebulan lebih awal memang betul2 meletihkan... Hampir setiap minggu aku balik kampong untuk pastikan sume persiapan ready untuk majlis tu nanti termasuklah persiapan hantaran, tempah kek, persiapan bilik, menu and macam2 lagi la.. Nak jadikan majlis perfect mmg la susah tapi ape yang aku leh buat cume pastikan sume berjalan lancar. Penat! Tapi syukur Alhamdulillah majlis petang tu berjalan dengan baik sekali.

Kedatangan pihak lelaki di jadualkan pukul 2 tapi diroang sampai awal, pukul 1 dah tiba. Tapi di sebabkan masa yang di janjikan oleh pihak perempuan pukul 2 jugak so aku suh diorang lepak kat masjid n terus solat zuhur. Tepat pukul 1.50 petang hujan dah mula turun. Aku da start cuak takut lencun sume orang tapi Alhamdulillah hujan cume dalam 4-5 minit je after dat hari panas semula..fuh..lega…

Aku terus roger pihak lelaki utk datang umah. Diorang sampai terus menjamu selera. Majlis di teruskan dengan diskusi antara pihak lelaki and perempuan dan di teruskan lagi dengan penyarungan cincin ke jari comel aku ni…ehehee..after dat mule la sesi posing..macam nak gile la aku posing..takpe..bile lagi kan?

Before balik, kami menjamu pihak lelaki dengan minum petang dan majlis bersurai. Ah..lega sume selamat..now dok pk lak preparation untuk kawen…erm…

Takpe la yang tu belakang kire, ape pun aku hepi n syukur sangat sebab majlis ni berjalan lancar. Kepada mak and ayah, aku betul2 berterima kasih yang tak terhingga kerana bertungkus lumus untuk majlis anakmu ini..ehehe..kepada long,ngah,bb and ira (dodol adik tersayang) terima kasih tak terbanding kerana menceriakan majlis aku..next time aku ceriakan majlis korang k?sayang semua!..muah..

Sekian..[quote]


Tuesday, 4-Mar-2008 12:14 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland

berlakon je ...
dengan zaza
rizal bada aku n zaza
Gamba ni aku mase aku ngan geng2 rakan sekutu pegi ke cameron highland... time tu pegi sebab traseure hunt..berape kete tah konvoi....tak hengat pun... aku 1 kete ngan rizal, bada n zaza..mmg best..
kitorang 1st time join tapi menang siot..tempat ke 10 je la ...: ok wat dari 100 lebih punye team...? dapat la voucher rm 200..bagi 4 orang..gamba bnyk lagi tapi tahmane aku letak..if jumpe nnt aku letak la sume...


Tuesday, 4-Mar-2008 12:05 Email | Share | | Bookmark
KoLeKsi GaMbA² Aku..

kat umah atok
wif ngah
menung..
View all 5 photos...
testing...testing..
first time log dalam fotopages ni...lagipun since aku takley nak browse friendster.com kat ofis ni:head_bang: leh la aku upload gamba2 kat sini je....
ni koleksi gamba2 lama aku tapi tak tau nak buh mana..tersimpan je kat pendrive aku..tak banyak...nnt2 la aku upload..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net